En høyere oljepris bidro i dag til at hovedindeksen på Oslo Børs gikk opp 0,39 prosent før den sluttet på 439,94 poeng. Det ble omsatt aksjer for 11,1 milliarder kroner. Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i mai, har gått opp 0,87 prosent og står nå i 61,21 dollar.Oljegigantene Statoil og Norsk Hydro gikk motstrøms og falt henholdsvis 0,33 prosent og 0,81 prosent.Sevan Marine bestiller en ny FPSO 300-rigg fra Hantong-verftet i Kina, og utvider arbeidet på en annen rigg som alt er under bygging. I tillegg omgjøres bestillingen av en borerigg fra Hantong til en FPSO 650. Den planlagte boreriggen skal i stedet bygges på Cosco-verftet i Kina, uten at dette skal øke kostnadene. Nyheten løftet Sevan-aksjen fire prosent.Gassproduksjonen på Manati så langt i mars har vært på 1,9 millioner kubikkmeter per dag, heter det i en børsmelding fra Norse Energy. Selskapet opplyser videre at brønn nummer tre er satt i produksjon og nummer fire har testet så mye som én million kubikkmeter pr. dag. Sistnevnte skal nå knyttes til produksjonssystemet. Verdien på Norse Energy økte i dag med 3,17 prosent.Ifølge en børsmelding fra Aker Yards opplyser SEB Enskilda og JP Morgan at prisen i bookbuildingen i forbindelse med plasseringen forventes å bli satt til 500 kroner pr. aksje. Dette betyr at Kjell Inge Røkke håver inn 4,55 milliarder kroner. Aker Yards-aksjen falt i dag 0,60 prosent til 497 kroner. .. på HegnarOnline. finner du her..Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.Slik gikk det på