RCCL-konkurrenten Carnival legger frem sine tall for første kvartal 2007 i løpet av dagen. Etter planen følges dette opp med en telefonkonferanse klokken 15.00 norsk tid. Ifølge DnB Nor Markets er det ventet et resultat per aksje på 0,34 dollar. RCCL-konkurrenten Carnival legger frem sine tall for første kvartal 2007 i løpet av dagen. Etter planen følges dette opp med en telefonkonferanse klokken 15.00 norsk tid. Ifølge DnB Nor Markets er det ventet et resultat per aksje på 0,34 dollar. - I forbindelse med cruiseselskapene legges det normalt vekt på hva ledelsen sier om bookingsituasjonen og eventuelle signaler om hvordan bunkersprisene vil kunne påvirke resultatutviklingen fremover. RCCL signaliserte ved Q4-presentasjonen at en mild vinter på kort sikt hadde lagt noe press på yielden i Karibia. Det kan dermed bli interessant å høre hva Carnival sier om det kortsiktige markedet, skriver meglerhuset.DnB Nor Markets har en kjøpsanbefaling på RCCL med et tre- måneders kursmål på 290 kroner per aksje.RCCL-aksjen faller 1,2 prosent til 247 kroner.