I dagens morgenrapport fra First Securities anbefales kjøp av aksjer i Tandberg. I dagens morgenrapport fra First Securities anbefales kjøp av aksjer i Tandberg. - Gårsdagens nyhet vedr Ciscos kjøp av WebEx styrker vår tro på at Tandberg er en attraktiv oppkjøpskandidat. Prisen Cisco er villig til å betale for WebEx impliserer 70-80 prosent oppside ift dagens prising av Tandberg, sier analytikeren.- De bunnsolide 4Q-resultatene øker vår tillit til vekstutsiktene for markedet generelt og selskapet spesielt. Etter signaler om en lavere sesongmessig nedgang enn vanlig inn i 1Q, forventer vi fortsatt sterke resultater også på kort sikt. Vi anbefaler kjøp av Tandberg med et 12 måneders kursmål på 150 kroner, avlutter analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 111,25 kroner, opp 2,06 prosent.