Mange investorer har de siste dagene våknet opp til meget røde dager på Oslo Børs, og en viss frykt har satt seg hos enkelte. I slike turbulente tider er ikke alle aksjer like attraktive, og enkelte vil være mer utsatt for kursfall om vi står foran en markert nedtur. Mange investorer har de siste dagene våknet opp til meget røde dager på Oslo Børs, og en viss frykt har satt seg hos enkelte. I slike turbulente tider er ikke alle aksjer like attraktive, og enkelte vil være mer utsatt for kursfall om vi står foran en markert nedtur. Peter Hermanrud, sjefstrateg i First Securities, sier til HegnarOnline at hans favorittaksjer nå er Statoil og DnB NOR.- Statoil har falt en del selv om oljeprisen ikke har falt like mye. Her er det snakk om en liten nedside, og mye oppside. Det er et bra alternativ. DnB NOR er en annen god aksje. Her får du en høy direkteavkastning kombinert med lav risiko, sier Hermanrud til HegnarOnline.- Er det noen aksjer du vil anbefale investorer å holde seg unna?- Jeg er urolig når det gjelder Acergy. Det høres ikke riktig ut at innsiderne selger aksjer i selskapet, avslutter Hermanrud.