Se sentralbanksjef Svein Gjedrem LIVE på HegnarTV

I dagens tv-sending får vi besøk av Norges sentralbanksjef Svein Gjedrem. Med han skal vi snakke om gårsdagens rentebeslutning, veien videre for norsk økonomi og hans refleksjoner rundt inflasjonsmålet.

Børs
I tillegg kommenterer som vanlig Trygve Hegnar utviklingen på børsene i Oslo, Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av 3 aksjer, Statoil, Veidekke, Odim og .Sendingen kan også ses i med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på Du kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.