Det ble en nervøs og spennende dag på Oslo Børs frem til klokken 14.30. Da ble det sluppet som var omtrent som ventet. Enkelte hadde fryktet verre tall, noe som betød at markedet hentet seg kraftig inn etter en svak formiddag. På slutten av dagen falt børsen imidlertid tilbake. Hovedindeksen endte ned 0,6 prosent til 444,81 poeng.Nedturen på slutten av dagen skyldtes at markedet i USA snudde ned og fallende oljepriser. Ved 16.30-tiden kostet Brent april-olje 61,84 dollar, ned 49 cent. Statoil og Norsk Hydro falt 0,6 og 1,5 prosent til 156,25 og 187,50 kroner. Flere oljeknøtter gjorde det imidlertid sterkt.Questerre at den 25 prosent eide brønnen Gentilly 1 i kanadiske St. Lawrence Lowlands er boret ned til et dyp på 2.529 meter. Brønnen viste flyt av søt naturgass fra Trenton Black-River-formasjonen til en rate tilsvarende 750 fat oljeekvivalenter per dag. Markedet sendte aksjen opp 5,6 prosent til 7,12 kroner.En annen oljeknøtt, Revus, steg 5,4 prosent til 73,75 kroner etter DNs oppslag i dag om at Kjell Inge Røkke med hjelp fra SEB Enskilda trolig i selskapet de siste ukene. Analytiker Bjørn Inge Tønnessen i DnB NOR Markets mener Revus er en klar oppkjøpskandidat som kan være attraktiv for Aker-konsernet.- Så lenge markedet går oppover er det ikke noe problem, men mange har nå fått seg en på tygga. Det blir spennende å se utviklingen på Oslo Børs i dag og på mandag. Da vil vi få mange svar på hvor dette går. Jeg holder en knapp på at vi får en ny nedtur. Ingenting kan utelukkes, i First Securities til HegnarOnline tidligere i dag.Captura steg 5,2 prosent til 14,05 kroner på nyheten om at til 63,9 prosent i selskapet. Det varsles et bud på selskapet tilsvarende 14,25 kroner per aksje.Acergy falt 2,5 prosent til 116 kroner på om at tre innsidere i selskapet kvitter seg med aksjer for hele 130 millioner kroner. Administrerende direktør Tom Ehret har solgt 733.333 aksjer, finansdirektør Stuart Jackson 200.000 aksjer og driftsdirektør Bruno Chabas 166.876 aksjer.Det ble omsatt verdipapirer for ikke altfor imponerende 10,4 milliarder kroner. Statoil og Telenor var de eneste aksjene som passerte milliarden... på HegnarOnline. finner du her..Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.Slik gikk det på