Oppturen på Oslo Børs har skrumpet inn etter at amerikanerne har sluppet flere sentrale nøkketall. Oppturen på Oslo Børs har skrumpet inn etter at amerikanerne har sluppet flere sentrale nøkketall. overraskende i mars. Samtidig steg overraskende i mars. Samtidig steg mer enn ventet. mer enn ventet. var mer i tråd med forventningene. var mer i tråd med forventningene. Klokken 13.45 er hovedindeksen opp 0,6 prosent til 436,54 poeng, etter å ha vært oppe i over 440 poeng tidligere på dagen.Stigende oljepris bidrar positivt. Brent april-olje går nå for 61,47 dollar, opp 41 cent. Statoil og Norsk Hydro står i pluss 0,8 og 0,4 prosent. Crew stiger 4,9 prosent på .Bare to av de 25 mest omsatte papirene faller i verdi. Det dreier seg om Telenor og Acta, som er ned 0,9 prosent.Det er omsatt verdipapirer for 5,7 milliarder kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på