Aksje stiger på analyse

Reservoir Exploration Technology-aksjen stiger markant på positiv analyse.

Børs

Goldman Sachs har ifølge TDN Finans tatt opp dekning på Reservoir Exploration Technology (RXT) med en kjøpsanbefaling. Aksjen blir plassert på meglerhusets "Conviction buy"-liste. Kursmålet er på 95 kroner. Goldman Sachs har ifølge TDN Finans tatt opp dekning på Reservoir Exploration Technology (RXT) med en kjøpsanbefaling. Aksjen blir plassert på meglerhusets "Conviction buy"-liste. Kursmålet er på 95 kroner. Goldman Sachs skriver at man estimerer at omsetningen i denne nisjeindustrien vil stige med 200 prosent i 2007."Selskapet har sett en prisøkning på 50 prosent over de to seneste årene og har eksklusiv tilgang til den mest effektive teknologien, som vi estimerer gir en kostnadsfordel på 25 prosent i forhold til konkurrentene", heter det.RXT-aksjen stiger 5,4 prosent til 68,50 kroner.

Nyheter
Næringsliv