Aksjemeglerens favoritter

Martin Lund i Orion Securities trekker frem tre aksjer som bør gjøre det bra både på kort og lang sikt.

Børs

- Yara er en aksje jeg liker både på kort og lang sikt. Selskapet legger frem tall alerede på fredag, og jeg tror hva ledelsen sier om fremtiden vil bli godt mottatt i markedet, mener Orion-megleren.Videre trekker Lund frem Aker som en favoritt.- Vi argumenterer for at aksjen med for stor rabatt i forhold til de underliggende verdiene. Aksjen gir også bra med utbytte, noe som er med på å danne et gulv i aksjekursen.I tillegg kommer oppsiden som ligger i hvilke grep Kjell Inge Røkke vil gjøre med kontantbeholdningen.- SAS er en aksje som også bør ha mer å gå åp. Selskapet ble friskmeldt for en tid tilbake, men jeg tror det er flere som vil få øynene opp for aksjen. Vi tok nylig opp kursmålet med 10 kroner til 160 kroner.

Nyheter
Børs