Oslo Børs flørter med nye toppnoteringer og mange spør seg om hvordan utviklingen vil bli de neste ukene. Stig Myrseth, analysesjef i Orion Securities, sier til HegnarOnline at det er for tidlig å spå slutten på oppgangen nå. Oslo Børs flørter med nye toppnoteringer og mange spør seg om hvordan utviklingen vil bli de neste ukene. Stig Myrseth, analysesjef i Orion Securities, sier til HegnarOnline at det er for tidlig å spå slutten på oppgangen nå. - Oppsiden er ikke så stor på disse nivåene. Ser man derimot utenfor Norge så er bildet mer positivt. Det er høyt trykk i verdensøkonomien bortsett fra USA. Likevel er jeg ikke veldig redd for USA. Jeg tror det er 2/3 sjanse for myklanding, sier Myrseth til HegnarOnline.- De fleste makroforholdene er bra, og jeg tror Oslo Børs vil følge de utenlandske børsene. I øyeblikket er det flere positive faktorer som preger bildet. Vi begynner å komme ganske langt ut i oppgangssyklusen, men det er for tidlig å spå slutten på oppgangen nå, avslutter Myrseth.I skrivende stund står hovedindeksen i 468,17 prosent, opp 1,07 prosent.