KjøpLogg inn

Analytiker anbefaler bulkaksjer

Analytiker Fredrik Falch i Pareto Securities er positiv til Golden Ocean og tørrbulksektoren.

Publisert 16. april 2007 kl. 16.40
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 06.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 157 ord

John Fredriksens bulkrederi Golden Ocean steg 6,3 prosent til 13,50 kroner i dag. Ifølge Reuters skal flere analytikere ha oppjustert sine anslag på verdijustert egenkapital etter rederiets betilling av fire capesize-nybygg fredag. Snittprisen for de fire nye fartøyene er på 74 millioner dollar. John Fredriksens bulkrederi Golden Ocean steg 6,3 prosent til 13,50 kroner i dag. Ifølge Reuters skal flere analytikere ha oppjustert sine anslag på verdijustert egenkapital etter rederiets betilling av fire capesize-nybygg fredag. Snittprisen for de fire nye fartøyene er på 74 millioner dollar. - Det siste som er gjort i markedet er på 80 til 81 millioner dollar, så dette er et lavere snitt enn markedsprisen, sier analytiker Fredrik Falch i Pareto Securities.Han anbefaler Golden Ocean og tørrbulksektoren.- Hvis du setter alle fartøyene opp til verdiene i markedet, så er det 50 øre ekstra på NAV. I tillegg er det et ekstremt sterkt tørrlastmarked. De seiler i medvind om dagen, sier Falch til Reuters.