I dagens morgenrapport fra Corporate Advise and Research omtales følgende aksjer som dagens case:
  • SAS (122,00) - sterke trafikktall for mars. SAS la i går frem trafikktall som viste at den sterke trenden i flymarkedet fortsatte i mars. Sterke markedsforhold sammen med en ledelse som har fokus på kjernevirksomheten, gjør at forholdene ligger godt til rette for solid resultatvekst fremover.SAS (122,00) - sterke trafikktall for mars. SAS la i går frem trafikktall som viste at den sterke trenden i flymarkedet fortsatte i mars. Sterke markedsforhold sammen med en ledelse som har fokus på kjernevirksomheten, gjør at forholdene ligger godt til rette for solid resultatvekst fremover.
  • I.M. Skaugen (42,00) - billig rederi. I.M. Skaugen la i går frem rapporten for første kvartal som første selskap på Oslo Børs. Denne var noe skuffende av to årsaker. For det første varslet rederiet om kostnadsøkninger på 10-12% for selskapets nybygg. Dernest var inntjeningen fra oljelektringsvirksomheten i USA var noe svakere enn estimert. På tross av det forannevnte lander vi likevel på en klar kjøpsanbefaling på aksjen.I.M. Skaugen (42,00) - billig rederi. I.M. Skaugen la i går frem rapporten for første kvartal som første selskap på Oslo Børs. Denne var noe skuffende av to årsaker. For det første varslet rederiet om kostnadsøkninger på 10-12% for selskapets nybygg. Dernest var inntjeningen fra oljelektringsvirksomheten i USA var noe svakere enn estimert. På tross av det forannevnte lander vi likevel på en klar kjøpsanbefaling på aksjen.
  • Scorpion Offshore (67,75) - børsens billigste riggaksje. En høy oljepris skaper et gunstig bakteppe for riggbransjen. Vårt førstevalg innen sektoren er Scorpion Offshore. I dagens rødglødende riggmarked tror vi ikke det vil by på problemer med å få beskjeftigelseScorpion Offshore (67,75) - børsens billigste riggaksje. En høy oljepris skaper et gunstig bakteppe for riggbransjen. Vårt førstevalg innen sektoren er Scorpion Offshore. I dagens rødglødende riggmarked tror vi ikke det vil by på problemer med å få beskjeftigelse