I dagens morgenrapport fra Corporate Advise and Research anbefales kjøp av aksjer i Kitron. I dagens morgenrapport fra Corporate Advise and Research anbefales kjøp av aksjer i Kitron. - Som vi har vært inne på gjentatte ganger siste året, har det til tider åpnet seg svært gode kjøpsmuligheter i aksjen i forbindelse med rapportering. Ved tre av fire tilfeller har aksjen steget i 30-dagers perioden i forkant, gjennomsnittlig ni prosent. Det stikk motsatte er tilfelle i påfølgende periode, aksjen har falt samtlige tilfeller, i snitt ni prosent, sier analytikeren.- Ifølge historikken er tiden inne for å kjøpe aksjen, med underkant av 30 dager igjen til Q1 rapporten (8.mai). Vi tror historien vil gjenta seg, og ser en svært god kortsiktig kjøpsmulighet. Vi har 12-måneders kurskursmål på 6,40 kroner, kjøp, avslutter analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 4,67 kroner, opp 1,52 prosent.