KjøpLogg inn

Angelil om oppkjøp

- Kundebasen deres i USA er outstanding, sier konsernsjef Morten Angelil i Eltek i forbindelse med oppkjøp.

Publisert 16. april 2007 kl. 11.50
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 06.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 127 ord

Ifølge konsernsjef Morten Angelil i Eltek vil Eltek Energy bli en klar nummer to i det amerikanske markedet etter oppkjøpet av Valere Power. Ifølge konsernsjef Morten Angelil i Eltek vil Eltek Energy bli en klar nummer to i det amerikanske markedet etter oppkjøpet av Valere Power. - Vi blir dobbelt så store som nummer tre, sa Angelil ifølge Reuters på en presentasjon i forbindelse med kjøpet.Størrelsen på telekomutstyrsbransjen i USA blir av Angelil anslått til én til 1,5 milliarder dollar.- Vi får en markedsandel på kanskje ti prosent. Det er mye å ta av, sa han.- Kundebasen deres i USA er outstanding. Det er veldig lite kundeoverlapp mellom selskapene. Ingen andre selskaper kunne gitt oss det, sa Angelil om Valere Power.Eltek-aksjen stiger 4,6 prosent til 62 kroner.