Børsrekord i Asia

Asiatiske børser stiger til rekordnivåer onsdag. Følg den videre utviklingen her.

Børs

Asiatiske børser stiger til rekordnivåer onsdag, på hektisk oppkjøpsaktivitet. Orica har blitt gjenstand for et oppkjøpstilbud på 8,3 milliarder dollar, og taiwanske Advanced Semiconductor Engineering sier ifølge Bloomberg at et bud som til slutt ble trukket av amerikanske Carlyle Group var for lavt. Asiatiske børser stiger til rekordnivåer onsdag, på hektisk oppkjøpsaktivitet. Orica har blitt gjenstand for et oppkjøpstilbud på 8,3 milliarder dollar, og taiwanske Advanced Semiconductor Engineering sier ifølge Bloomberg at et bud som til slutt ble trukket av amerikanske Carlyle Group var for lavt. MSCI Asia-Pacific-indeksen legger på seg én prosent til 149,17 poeng.I Tokyo er Topix opp 0,64 prosent, mens Nikkei stiger like mye.Følg utviklingen her.

Nyheter
Børs