Oslo Børs har startet uken med oppgang. Ved lunsjtider er hovedindeksen opp 0,6 prosent til 469,29 poeng. Vi minner om all time high-noteringen på 473,41 poeng, satt 14. februar.- I dag tror jeg det kommer til å bli en positiv dag. Det var en ganske sterk ukeavslutning i USA forrige uke og det har ikke skjedd noe i løpet av helgen som skal påvirke oss i negativ retning. Jeg tror vi skal opp i fra åpning i dag. Bulkaksjene med Jinhui og Golden Ocean Group har gått bra og kan fortsette opp i dag, sa en megler til TDN Finans rett før børsåpning.Golden Ocean stiger 2,8 prosent til 13,05 kroner, mens Jinhui Shipping er opp 2,3 prosent til 36,20 kroner. Oppturen kommer etterfredag og i dag.Simtronics er den desidert beste aksjen med en oppgang på 15,4 prosent til 2,62 kroner. Oppgangen kommer i kjølvannet av om at selskapet kjøper Water Mist Engineering (WME) for inntil 25 millioner kroner.Eltek stiger 3,8 prosent til 61,50 kroner. Selskapet . En separat børsnotering av dette selskapet vurderes. 500.000 aksjer i Eltek.Oljeprisen har ikke endret mye siden børsslutt fredag. Brent juni-olje omsettes for 68,97 dollar fatet. Statoil og Norsk Hydro løftes 0,3 og 0,1 prosent til 168,50 og 205,50 kroner. PA Resources stiger 3,9 prosent på for første kvartal og nyheter i forbindelse med Didon-feltet.Storebrand er ned én prosent til 102,50 kroner. Ingen aksjer faller mer enn to prosent. Artumas faller 2,2 prosent til 67,50 kroner etter at det ble kjent at en . Nutri Pharma, som sendte ut et før helgen, ramler 5,4 prosent til 3,31 kroner.Så langt er det omsatt verdipapirer for 3,1 milliarder kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på