KjøpLogg inn

Fantastiske aksjetips

Aksjetipsene i Finansavisens innsideportefølje knuser Oslo Børs. Det er det ingen tvil om.

Publisert 14. april 2007 kl. 11.09
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 01.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 125 ord

Innsideporteføljen i Finansavisen fortsetter å imponere. I den korte påskeuken mistet porteføljen noe av forspranget, men i løpet av den påfølgende uken har Finansavisens «fem utvalgte aksjer» tatt igjen det tapte og mer til. Innsideporteføljen i Finansavisen fortsetter å imponere. I den korte påskeuken mistet porteføljen noe av forspranget, men i løpet av den påfølgende uken har Finansavisens «fem utvalgte aksjer» tatt igjen det tapte og mer til. Siden forrige onsdag er oppgangen på 3,92 prosent mens Hovedindeksen klatret beskjedne 0,18 prosent. Hittil i år kan porteføljen vise til en oppgang på imponerende 27,28 prosent. I samme periode har hovedindeksen på Oslo Børs klatret 5,86 prosent.Innsideporteføljen er sammensatt av fem selskaper hvor sentrale innsidere investerer for betydelige beløp.Aksjetipsene finner du i dagens utgave av Finansavisen.