Grekere kjøper Marine Farms

Et gresk oppdrettsselskap har kjøpt en større post i Marnie Farms. Toppsjefen er ikke overrasket over kjøpet.

Børs

I morges ble det kjent at Marin Vekst har solgt sine 5,6 millioner aksjer i Marine Farms, tilsvarende 15,23 prosent, for 23 kroner per aksje. I morges ble det kjent at Marin Vekst har solgt sine 5,6 millioner aksjer i Marine Farms, tilsvarende 15,23 prosent, for 23 kroner per aksje. Ifølge en melding har det greske oppdrettskonsernet Nireus kjøpt 17,9 prosent av Marine Farms. Det dreier seg om 6,56 millioner aksjer.Administrerende direktør Bjørn Myrseth i Marine Farms sier til TDN Finans at han ikke er overrasket over at Nireus kjøper seg opp i Marine Farms. Han mener det er områder for selskapene kan samarbeide.- Vi kjenner dette selskapet fra før og var konsulenter for dem i 1988 da de startet med fiskeoppdrett. Dette er ikke overraskende for oss, og de har kjøpt opp aksjer tidligere, sier han, sier Myrtseth.

Nyheter
Børs