Det går ganske trått på Oslo Børs i ettermiddag, men hovedindeksen ligger i det minste an til den høyeste sluttnoteringen siden 14. februar. Da sluttet indeksen på 472,75 poeng. Samme dag ble det registrert all time high på 473,41 poeng. Det går ganske trått på Oslo Børs i ettermiddag, men hovedindeksen ligger i det minste an til den høyeste sluttnoteringen siden 14. februar. Da sluttet indeksen på 472,75 poeng. Samme dag ble det registrert all time high på 473,41 poeng. Hovedindeksen er for øyeblikket opp 0,2 prosent til 466,67 poeng, noe som betyr at den bare er 1,5 prosent unna rekorden.Flere metallaksjer utmerker seg positivt. Crew Minerals og Crew Gold er opp 8,6 og 4,1 prosent. IT-selskapet Trolltech er best med en oppgang på 12,7 prosent. Tomra stiger 3,6 prosent etter å ha fått flere ordre fra Tyskland. REC står i pluss 2,6 prosent.Statoil og Norsk Hydro endrer seg lite. Børsferskingene EMGS og Rem Offshore har tatt ledelsen på taperlisten med fall på 7,0 og 4,7 prosent.Det er omsatt verdipapirer for ikke altfor imponerende 10,3 milliarder kroner.