Investor Sten Ihlebakke sier til Finansavisen at han tror på en flat børs ut året. Mange oppkjøp kan imidlertid komme til å trekke enkelte aksjer kraftig i været. Investor Sten Ihlebakke sier til Finansavisen at han tror på en flat børs ut året. Mange oppkjøp kan imidlertid komme til å trekke enkelte aksjer kraftig i været. - Mye er tatt ut på oppsiden på børsen, men det er fortsatt noen gode muligheter. Markedet tror jeg imidlertid ikke klarer mer enn pluss/minus null i inneværende år, sier Ihlebakke til Finansavisen. På fredag sluttet hovedindeksen på 466,63 poeng.Askim-investoren ser ingen umiddelbar fare for at verdensøkonomien er på vei inn i en avmatningsfase.- I USA ser jeg for meg en roligere veksttakt fremover med et rentenivå som vil være flatt til svakt fallende for året. Fallet i boligmarkedet, som får ufortjent mye fokus med tanke på hvor lite det betyr for resten av økonomien, har neppe nådd bunnen. Sysselsettingen derimot holder seg godt oppe, så jeg ser ingen store farer ennå, avslutter Ihlebakke.