- Kjøp Tomra

Analytiker Preben Rasch-Olsen i Carnegie anbefaler kjøp av Tomra-aksjen etter tallslippet.

Børs

Analytiker Preben Rasch-Olsen i Carnegie har nedjustert estimatene for Tomras resultat for 2007 og 2008 med henholdsvis fire og elleve prosent etter resultatfremleggelsen. Ifølge TDN Finans er bakgrunnen for dette endring av forretningsmodell i Japan. Analytiker Preben Rasch-Olsen i Carnegie har nedjustert estimatene for Tomras resultat for 2007 og 2008 med henholdsvis fire og elleve prosent etter resultatfremleggelsen. Ifølge TDN Finans er bakgrunnen for dette endring av forretningsmodell i Japan. -Det meste av rapporten var bra, men det ser ut til at det blir en endring i hvordan de kommer til å føre inntekter fra Japan. I stedet for å få masse inntekter i ett år, blir det fordelt på tre-fem år, sier Rasch-Olsen til nyhetsbyrået.Carnegie står fast ved sin kjøpsanbefaling og har et kursmål på 62 kroner.Tomra-aksjen stiger 0,1 prosent (fem øre) til 45,40 kroner. Vær imidlertid obs på at aksjen noteres ex utbytte på 40 øre i dag.

Nyheter
Næringsliv