I fjor fikk selskapet et resultatet før skatt (EBIT) på minus 312 millioner kroner, opplyser selskapet i en pressemelding. Året før hadde selskapet et positivt resultat på 254 millioner kroner. I fjor fikk selskapet et resultatet før skatt (EBIT) på minus 312 millioner kroner, opplyser selskapet i en pressemelding. Året før hadde selskapet et positivt resultat på 254 millioner kroner. Selskapet hadde i fjor driftsinntekter på 5,93 milliarder kroner. Mesta har siden etableringen i 2003 gjennomført flere omstillingstiltak for å bli en konkurransedyktig bedrift etter at selskapet ble skilt ut fra Statens vegvesen.- Når vi på tross av disse omstillingstiltakene ikke tjente penger i 2006, understreker dette hvor stort omstillingsbehovet har vært og fortsatt er, sier administrerende direktør Kyrre Olaf Johansen i Mesta. (©NTB)