KjøpLogg inn

Noe på gang i Orkla?

Ny all time high på kurs 460 kroner, og det går oppover hver dag.

Publisert 13. april 2007 kl. 10.26
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 01.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 152 ord

Under gårsdagens web-tv sending på HegnarOnline spekulerte Trygve Hegnar i at Orklas største aksjonær, Stein Erik Hagen, kanskje var i ferd med å kjøpe seg opp til full kontroll eller overtagelse av Orkla.I fjor høst,så sent som i november, da Orkla-kursen sto i 300 kroner, anbefalte Hegnar Orkla-aksjen fordi alt tydet på at Hagen ville kjøpe seg opp i Orkla. Det har han også gjort, og eier nå nesten 20 prosent av selskapet. Folketrygdfondet er nest største aksjonær. At kursen er på ny all time high, med kurser rundt 460 kroner, kan tyde på at Hagen fortsetter å kjøpe og kjøpe.I det siste har også utenlandske finansinstitusjoner og meglerhus kjøpt betydelige aksjeposter i Orkla, men hvem kjøper de for?Alt står og faller med Stein Erik Hagen som har verdier for nesten 20 milliarder kroner i Orkla. Kjøper han mer, går Orkla-kursen enda mer opp.Se Trygve Hegnars spekulasjoner om hvem som kjøper her.