Hovedindeksen på Oslo Børs gikk i dag ned 0,90 prosent før den sluttet på 463,22 poeng. Det ble omsatt aksjer for 13,4 milliarder kroner. Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i mai, har gått opp 0,68 prosent og står nå i 68,30 dollar.Store selskaper som Telenor, Statoil og Norsk Hydro falt henholdsvis 2,73 prosent, 1,05 prosent og 0,73 prosent.På toppen av vinnerlisten finner vi StepStone som klatret 12 prosent. Selskapet har i dag sendt ut en melding hvor ledelsen forteller om sterk etterspørsel etter selskapets tjenester i første kvartal 2007. I løpet av årets tre første måneder har StepStone inngått avtaler med 75 nye selskaper.Tyskland, Norden og Belgia trekkes frem som land hvor utviklingen har vært god. - Utsiktene for resten av 2007 er oppløftende, sier Colin Tenwick, adm. direktør i StepStone. StepStone legger frem sine kvartalstall 25. april.Crew Gold Corporation meldte i går om et nedsalg av inntil 12 millioner aksjer i Crew Minerals. Ifølge en melding ble nedsalget overtegnet med 66 prosent til kurs 18,80 kroner. Plasseringen ble imidlertid gjort til 18,50 kroner for å få med noen viktige nye institusjonelle aksjonærer. Verdien på Crew Minerals økte i dag med 4,79 prosent.Tycoon Industrier AS (som kontrolleres av Øystein Stray Spetalen) har i dag solgt 1,2 millioner aksjer i Profdoc. Tycoon Industrier AS eier etter salget 532.800 Profdoc-aksjer, tilsvarende en eierandel på 2,6 prosent. Nyheten førte til at Profdoc-aksjen falt 6,76 prosent.Kartellsaken kan bli dyr for kjemikalietankrederiene Odfjell, Stolt-Nielsen og Jo Tankers. Etter at EU-kommisjonen nå er på ballen, trues selskapene med bøter i milliardklassen, melder DN. Børsnoterte Odfjell kan etter det avisen erfarer bli bøtelagt med opptil ti prosent av den samlede omsetningen, hvilket betyr at selskapet kan bli tvunget til å betale rundt en halv milliard kroner. Stolt-Nielsen-aksjen gikk i dag ned 5,44 prosent... på HegnarOnline. finner du her..Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.Slik gikk det på