Oslo Børs' hovedindeks steg 1,0 prosent til 471,21 poeng. Det betyr at børsen bare er 0,4 prosent unna all time high-noteringen på 473,41 poeng, oppnådd intradag 14. februar. Oslo Børs' hovedindeks steg 1,0 prosent til 471,21 poeng. Det betyr at børsen bare er 0,4 prosent unna all time high-noteringen på 473,41 poeng, oppnådd intradag 14. februar.- Det er vanskelig å være negativ i dag. Det er en bra dag på Oslo Børs med en høy oljepris. Det er ikke så mye selskapsspesifikt å ta tak i, og jeg tror vi får en noe volatil, men bra uke på børsen, og med mindre oljeprisen går på en knekk vil vi nok gå mot en ny topp, sier en megler til TDN Finans.Telenor har falt i det siste, men aksjen slo tilbake i dag. Oppgangen var på 1,9 prosent til 108,25 kroner. DnB NOR Markets tar aksjen inn i sin Samtidig . Analytiker Frank Maaø i DnB mener aksjen har falt for mye.Golden Ocean steg 6,3 prosent til 13,50 kroner, mens Jinhui Shipping endte opp 7,3 prosent til 38 kroner. Aksjene har dermed steget henholdsvis 352 og 195 prosent det siste året. Camillo Eitzen falt 2,4 prosent. Ifølge Finansavisen har selskapet .Simtronics ble dagens desidert beste aksje med en oppgang på 18,1 prosent til 2,68 kroner. Oppgangen kom i kjølvannet av om at selskapet kjøper Water Mist Engineering (WME) for inntil 25 millioner kroner.Eltek steg 6,8 prosent til 63,25 kroner. Selskapet . En separat børsnotering av dette selskapet vurderes. 500.000 aksjer i Eltek.- Kundebasen deres i USA er outstanding. Det er veldig lite kundeoverlapp mellom selskapene. Ingen andre selskaper kunne gitt oss det, i Eltek om det oppkjøpte selskapet.Oljeprisen falt lit tilbake i løpet av ettermiddagen. Ved 16.30-tiden kostet Brent juni-olje 68,16 dollar fatet. Statoil og Norsk Hydro ble løftet 0,2 og 0,5 prosent til 168,25 og 206,25 kroner. PA Resources endte opp 6,3 prosent til 55 kroner på for første kvartal og nyheter i forbindelse med Didon-feltet.Artumas falt 2,2 prosent til 67,50 kroner etter at det ble kjent at en . Nutri Pharma, som sendte ut et før helgen, ble dagens største taper med et fall på 5,4 prosent til 3,31 kroner.Det ble bare omsatt verdipapirer for 9,3 milliarder kroner. Statoil og Telenor var de eneste papirene med milliardomsetning... på HegnarOnline. finner du her..Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.Slik gikk det på