I dag peker pilen opp på Oslo Børs, og vi flørter nå med en ny rekordnotering. Ved lunsjtider har hovedindeksen lagt på seg 0,29 prosent og står dermed i 470,40 poeng. Det er så langt omsatt aksjer for 7,1 milliarder kroner. Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i mai, har gått opp 0,53 prosent og står nå i 67,76 dollar. Oljegigantene Statoil og Norsk Hydro legger på seg henholdsvis 0,90 prosent og 1,11 prosent.Både Orkla og Storebrand fortsetter å stige mot nye rekordnoteringer. Orkla-aksjen legger på seg 2,37 prosent mens Storebrand er opp 1,25 prosent.Spillselskapet Funcom og Eidos kan fortelle at mer enn 100.000 spillere tegnet seg for beta-testing av det mye omtalte PC-spillet "Age of Conan". Det skal ha skjedd i løpet av påsken. Dersom alt går som planlagt vil "Age of Conan" bli lansert 30. oktober 2007. Funcom-aksjen stiger i dag 3,90 prosent.Wavefield Inseis er tildelt kontrakter på over 45 millioner dollar av flere oljeselskaper. Det dreier seg om arbeid i Nordsjøen i 2007. Kontraktene gjelder fartøyene Geowave Master, Marlene Ostervold og Akademic Nemchinov. Verdien på selskapet øker i dag med 3,16 prosent.Oljeknøtten Artumas Group opplyser at et nytt funn i Mnazi Bay i Tanzania bekrefter oppdagelsene på Msimbati-feltet. Sanden inneholdt i hovedsak gass, med indikasjoner på mindre kvantum olje og kondensat. Nyheten løfter Artumas-aksjen 2,90 prosent.Maria Remøy Aurvåg og Jørn Remøy, nærstående til Rem Offshores` administrerende direktør Åge Remøy har i dag hver for seg kjøpt 25.000 aksjer, til sammen 50.000 aksjer i Rem Offshore til en kurs på 53 kroner stykket.Åge Remøy og nærstående har dermed en samlet beholdning på 15 342 784 aksjer, tilsvarende en eierandel på 39,2 prosent av aksjene i selskapet. I tillegg har Åge Remøy 300.000 opsjoner i Rem Offshore ASA. Solsdad Offshore, som har lagt inn et bud på selskapet, har en eierandel på 41,6 prosent. Rem Offshore-aksjen faller i dag 2,88 prosent til 50,50 kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.