KjøpLogg inn

På økonominyhetene i dag:

Vil Trygve Hegnar kommentere de viktigste hendelsene på Oslo Børs. Vi starter opp vår nye serie med skattespørsmål og det blir teknisk analyse.

Publisert 16. april 2007 kl. 14.26
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 06.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 187 ord
Redaktør Trygve Hegnar - Foto: Scanpix

Det har vært en god dag på Oslo Børs med shipping og oppkjøp i fokus. Trygve Hegnar forklarer deg hva som skjer.Det er tid for å levere selvangivelsen og våre skatteeksperter fra Skattebetalerforeningen har gjort sitt ytterste for å svare på spørsmål som dere har sendt inn til oss. Hver dag i denne og neste uke vil aktuelle spørsmål bli tatt opp. I dag er temaene skjermingsfradrag og bolig.I tillegg ser vi som vanlig på utviklingen på børsene i Europa, Asia og New York. Og det blir teknisk analyse av 3 aksjer, Statoil, Domstein og BW Gas og Live-sendingen starter her kl. 16:05 .Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobil Du kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen