Det har vært en god dag på Oslo Børs med shipping og oppkjøp i fokus. Trygve Hegnar forklarer deg hva som skjer.Det er tid for å levere selvangivelsen og våre skatteeksperter fra Skattebetalerforeningen har gjort sitt ytterste for å svare på spørsmål som dere har sendt inn til oss. Hver dag i denne og neste uke vil aktuelle spørsmål bli tatt opp. I dag er temaene skjermingsfradrag og bolig.I tillegg ser vi som vanlig på utviklingen på børsene i Europa, Asia og New York. Og det blir teknisk analyse av 3 aksjer, Statoil, Domstein og BW Gas og.Sendingen kan også ses i med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på Du kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.