Etter nedgangen i går snur Oslo Børs opp igjen fredag. Hovedindeksen stiger i tidlig handel, og står nå i 467,40 poeng etter en oppgang på 0,9 prosent.Stikkordet er - surprise, surprise - stigende oljepriser. Brent-olje for levering i mai står i 69,39 dollar fatet, opp 67 cent så langt i dag og 1,09 dollar i forhold til børsslutt i går.Statoil og Hydro løfter seg hhv. 1,67 og 1,11 prosent. Altinex er opp 1,65 prosent. Flere offshoreaksjer stiger, blant dem SeaDrill og Prosafe som er i pluss 1,24 og 1,87 prosent.Orkla-aksjen fortsetter opp, og stiger så langt nye 1,54 prosent til 461 kroner. Andre positive tungvektere er REC, Marine Harvest, TGS Nopec og Aker Yards, opp 1,4-1,6 prosent. Golden Ocean løfter seg 2,4 prosent etter milliardkjøp i Asia. PGS er Carnegies seismikkfavoritt, og aksjen er opp 0,63 prosent.Eneste tungvekter som faller er Norske Skog, som er ned 4,29 prosent til 100,50 kroner. Merk at aksjen i dag går ex. utbytte på 5,50 kroner. Ellers må vi ned til den 45. mest omsatte for å finne en aksje som faller. Det er Crew Minerals - ned én prosent til 19,50 kroner.Taperlisten toppes av Nutri Pharma, som straffes med et kursfall på 5,41 prosent etter å ha kommet med resultatvarsel. Repant er ned 1,15 prosent etter melding om store kostnadskutt.Det er så langt omsatt verdipapirer for 3,8 milliarder kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.