KjøpLogg inn

Peter Warren: Vi kan bli ordentlig skremt i 2007

- Det vil ikke forundre meg om vi blir ordentlig skremt i 2007, sier Peter Warren til HegnarOnline.

Publisert 11. april 2007 kl. 13.14
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 01.30
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 172 ord

Peter Warren i Warren Wicklund er fortsatt positiv til aksjemarkedet, men understreker i et intervju med HegnarOnline at vi kan få noen stygge korreksjoner i 2007. Peter Warren i Warren Wicklund er fortsatt positiv til aksjemarkedet, men understreker i et intervju med HegnarOnline at vi kan få noen stygge korreksjoner i 2007. - Vi kan få nye toppnoteringer, men i 2007 må det bli en skikkelig korreksjon. Det vil ikke forundre meg om vi blir ordentlig skremt. Markedsaktørene ødelegger for seg selv ved å ta for mye risiko, sier Peter Warren til HegnarOnline.- Spørsmålet er om sentra av økonomisk aktivitet har flyttet seg østover. Emerging markets har størst oppside, men en lavere likviditet gir en høyere risiko. Asia, ex. Japan, er et interessant område å følge med på, sier Warren.- Hele verden ser mot USA, men jeg ville ikke satset pengene mine i det landet. USA sliter med kredittmarkedet, og sentralbanken har er dilemma. Skal Bernanke bekjempe inflasjon og sette opp renten? Det kan igjen føre til vanskeligheter for huseierne, avslutter Warren.