Torsdag i forrige uke troppet Økokrim og Kredittilsynet opp hos KLP og tok beslag i datamaskiner. Årsaken til dette er at en forvalter er siktet for å ha videreformidlet innsideinformasjon. Torsdag i forrige uke troppet Økokrim og Kredittilsynet opp hos KLP og tok beslag i datamaskiner. Årsaken til dette er at en forvalter er siktet for å ha videreformidlet innsideinformasjon. Etter det Finansavisen erfarer mistenkes forvalteren for å ha videreformidlet innsideinformasjon om selskapene Teekay og Petrojarl til nære slektninger.- Vi synes selvsagt ikke at dette er noen hyggelig situasjon, men jeg vil også bemerke at dette ikke på noen måte er rettet mot oss som selskap. Selv om det utelukkende går på vedkommende person, er det likevel svært kjedelig. Vi har aldri vært borte i noe lignende, sier konstituert konsernsjef i KLP, Iver Lund, til Finansavisen.