KjøpLogg inn

Razzia etter mistanke om innsidelekkasje

- Vi har aldri vært borte i noe lignende, sier KLP-sjef Iver Lund etter at Økokrim og Kredittilsynet foretok en razzia.

Publisert 16. april 2007 kl. 07.10
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 06.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 136 ord

Torsdag i forrige uke troppet Økokrim og Kredittilsynet opp hos KLP og tok beslag i datamaskiner. Årsaken til dette er at en forvalter er siktet for å ha videreformidlet innsideinformasjon. Torsdag i forrige uke troppet Økokrim og Kredittilsynet opp hos KLP og tok beslag i datamaskiner. Årsaken til dette er at en forvalter er siktet for å ha videreformidlet innsideinformasjon. Etter det Finansavisen erfarer mistenkes forvalteren for å ha videreformidlet innsideinformasjon om selskapene Teekay og Petrojarl til nære slektninger.- Vi synes selvsagt ikke at dette er noen hyggelig situasjon, men jeg vil også bemerke at dette ikke på noen måte er rettet mot oss som selskap. Selv om det utelukkende går på vedkommende person, er det likevel svært kjedelig. Vi har aldri vært borte i noe lignende, sier konstituert konsernsjef i KLP, Iver Lund, til Finansavisen.