Samtlige nøkkelindekser gikk på en ny smell i gårsdagens Wall Street-handel. Fallet kom blant annet på bakgrunn av signaler fra Fed om svak vekst i økonomien uten at inflasjonen dempes, en kombinasjon markedet liker dårlig og som baner vei for nye renteøkninger.I tillegg offentliggjore IMF en rapport onsdag hvor det konkluderes med at USA er inne i en vekstpause, og hvor anslaget for den forventede veksten i den amerikanske økonomien for 2007 ble nedjustert til 2,2 prosent, ifølge NTB.Giganter som General Motors, Wal-Mart Stores og IBM trakk med seg Dow Jones-indeksen ned i handelen, ifølge Bloomberg. Sluttnotering for den tradisjonsrike indeksen ble 12.484,62 etter et fall på 0,7 prosent.For S&P 500 ble siste notering 1438,87 etter et fall på 0,7 prosent. Nasdaq tok et tilsvarende fall, og endte dermed på 2459,31 poeng.Om lag tre aksjer falt for hver som steg i handelen på New York-børsen. 1,6 milliarder aksjer ble utvekslet på the Big Board, 2 prosent under dagsgjennomsnittet i år.Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med aksjer.