I dag peker pilen opp på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen lagt på seg 0,97 prosent og står dermed i 467,71 poeng. Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i mai, har gått opp 0,71 prosent og står nå i 69,21 dollar. I dag peker pilen opp på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen lagt på seg 0,97 prosent og står dermed i 467,71 poeng. Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i mai, har gått opp 0,71 prosent og står nå i 69,21 dollar. Oppturen fortsetter i Orkla, hvor aksjen i dag klatrer 1,54 prosent til 461 kroner. Oljegigantene Statoil og Norsk Hydro legger på seg henholdsvis 1,36 prosent og 1,35 prosent.På toppen av vinnerlisten finner vi Odim som stiger 7,14 prosent på høyt volum. Tidligere denne uken kunne vi lese at Aker-konsernet planlegger å etablere et gigantfond til oppkjøp av børsnoterte og unoterte selskaper. Ifølge DN skal pengene etter planen brukes til å kjøpe etablerte selskaper som jobber innenfor olje- og offshorerelaterte teknologiprosjekter. Fra før har Aker Equity Fund eierandeler i de to oljeleverandørselskapene Odim og Bjørge. Bjorge-aksjen klatrer i dag 2,59 prosent.Golden Ocean Group har kjøpt to nybyggingskontrakter på Daehan Shipbuilding-verftet i Sør-Korea, pluss to nybyggingskontrakter på Zhoushan Jinhaiwan-verftet i Kina. Capesize-fartøyene på hhv. 170.000 og 176.000 dødvekttonn vil bli levert mellom desember 2008 og oktober 2009. Total kjøpssum for de fire enhetene er på 296 millioner dollar. Golden Ocean-aksjen legger på seg 2,39 prosent.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.