Stein Erik Hagen er god for 25-26 milliarder, og kunne tatt full kontroll over Orkla. - Det er bare et spørsmål om hvor mye gjeld man vil ha. Men jeg liker å sove godt, sier Hagen i et intervju med Finansavisen. Stein Erik Hagen er god for 25-26 milliarder, og kunne tatt full kontroll over Orkla. - Det er bare et spørsmål om hvor mye gjeld man vil ha. Men jeg liker å sove godt, sier Hagen i et intervju med Finansavisen. Hagen sitter på Orkla-aksjer for 20 milliarder kroner. I tillegg har han Steen & Strøm-aksjer for 5,5 milliarder kroner. På toppen av dette kommer ymse virksomheter, inkludert Jernia, som ble kjøpt for en milliard kroner.Finansavisen skriver i dag at Hagen har investert rundt 8,3 milliarder kroner i Orkla, korrigert for utbytter. Den underliggende gevinsten er 10,3 milliarder kroner. Når Generalforsamlingen vil vedta et utbytte på 10 kroner pr. aksje, vil Hagen motta 430 millioner kroner.Foto: Scanpix.