KjøpLogg inn

Stein Erik Hagen er god for 25 milliarder

Stein Erik Hagen har tjent over ti milliarder kroner på Orkla. Nå er han god for 25 milliarder kroner.

Publisert 14. april 2007 kl. 10.57
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 01.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 158 ord

Stein Erik Hagen er god for 25-26 milliarder, og kunne tatt full kontroll over Orkla. - Det er bare et spørsmål om hvor mye gjeld man vil ha. Men jeg liker å sove godt, sier Hagen i et intervju med Finansavisen. Stein Erik Hagen er god for 25-26 milliarder, og kunne tatt full kontroll over Orkla. - Det er bare et spørsmål om hvor mye gjeld man vil ha. Men jeg liker å sove godt, sier Hagen i et intervju med Finansavisen. Hagen sitter på Orkla-aksjer for 20 milliarder kroner. I tillegg har han Steen & Strøm-aksjer for 5,5 milliarder kroner. På toppen av dette kommer ymse virksomheter, inkludert Jernia, som ble kjøpt for en milliard kroner.Finansavisen skriver i dag at Hagen har investert rundt 8,3 milliarder kroner i Orkla, korrigert for utbytter. Den underliggende gevinsten er 10,3 milliarder kroner. Når Generalforsamlingen vil vedta et utbytte på 10 kroner pr. aksje, vil Hagen motta 430 millioner kroner.Foto: Scanpix.