Hovedindeksen på Oslo Børs gikk i dag opp 0,68 prosent før den sluttet på 469,06 poeng, og vi er dermed kun få punkter unna en ny toppnotering. Det ble omsatt aksjer for 12,7 milliarder kroner. Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i mai, har gått opp 0,90 prosent og står nå i 67,19 dollar.Oljegigantene Statoil og Norsk Hydro la på seg henholdsvis 0,91 prosent og 1,38 prosent.I dag har kjendisinvestor Tore Aksel Voldberg, og nærstående selskap, kjøpt 300.000 aksjer i Mamut. Etter denne transaksjonen har Voldberg 2.950.000 Mamut-aksjer, hvilket tilsvarer en eierandel på 5,5 prosent. Samtidig har Alden AS, Edvin Austbø, ha kjøpt 350.000 Mamut-aksjer. Han har dermed sikret seg en like stor eierandel som Voldberg. Mamut-aksjen gikk i dag opp 8,07 prosent.Aksjonærene i Storebrand kunne i dag glede seg over at en ny milepæl er nådd. I ettermiddag passerte aksjen 100 kroner for første gang, og var i en stille stund oppe i 101 kroner. Orkla satte også ny toppnotering da aksjen i løpet av dagen var oppe i 445 kroner. Da tirsdagens handel var over sluttet Storebrand-aksjen på 100 kroner, opp 1,83 prosent, mens Orkla-aksjen endte på 442,50 kroner, opp 0,68 prosent.Pareto har brukt påsken til å jakte på flere aksjer i Rem Offshore for Solstad Offshore. Storaksjonær Åge Remøy har en eierandel på rett under 40 prosent mens Solsdad Offshore har kjøpt seg opp til 41,6 prosent.- Det har vært en del telefoner, ja. Det endte med at jeg like godt ga opp tanken på påskeferie og dro hjem fra hytta langfredag, sier Åge Remøy, adm. direktør i Rem Offshore, til DN. Rem Offshore-aksjen falt i dag 2,80 prosent.For en uke siden solgte Marine Harvests konsernsjef Atle Eide alle sine 2,8 millioner aksjer i selskapet. - Lakseprisen holder seg bra så jeg ser ingen andre faktorer enn Eides nedsalg som tynger aksjen. Jeg forandrer imidlertid ikke min oppfatning av Marine Harvest, selv om Eide selger sine aksjer, sier en analytiker til TDN Finans. Verdien på Marine Harvest har i dag gått ned 1,58 prosent... på HegnarOnline. finner du her..Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.Slik gikk det på