Jan Haudemann Andersen dumper alle aksjene

Kjendisinvestor Jan Haudemann Andersen dumper alle aksjene i børsnotert selskap.

Børs

Trojan AS, et datterselskap av Jan Haudemann Andersens investeringsselskap Datum AS, har i dag solgt 3.540.200 aksjer i Q-Free ASA. Dette utgjør 6,8 prosent av selskapet. Datum har etter salget ingen aksjer i Q-Free. Trojan AS, et datterselskap av Jan Haudemann Andersens investeringsselskap Datum AS, har i dag solgt 3.540.200 aksjer i Q-Free ASA. Dette utgjør 6,8 prosent av selskapet. Datum har etter salget ingen aksjer i Q-Free. På fredag sluttet Q-Free-aksjen på 16,20 kroner, hvilket gir en markedsverdi på 847 millioner kroner.Analytikerne i Fondsfinans venter derimot bedre tider i Q-Free og anbefaler kjøp av aksjen. Kursmålet settes til 20 kroner.

Nyheter
Teknologi