Spår SeaDrill i 100

Kaupthing-analytiker Morten Nystrøm lar seg ikke imponere av SeaDrills siste kontrakt.

Børs

SeaDrill meldte i dag om en storkontrakt for "West Navigator". Men Kaupthing-analytiker Morten Nystrøm mener SeaDrill-aksjen har steget fra seg. SeaDrill meldte i dag om en storkontrakt for "West Navigator". Men Kaupthing-analytiker Morten Nystrøm mener SeaDrill-aksjen har steget fra seg. Han står ifølge dn.no på sitt etter at han nedgraderte aksjen i slutten av mai.- Vi endrer ikke vårt syn etter denne kontrakten. Vi fortsetter å mene at markedet er overoptimistisk i sin verdsettelse av Seadrill og gjentar vår salgsanbefaling og kursmål 100 kroner, skriver Nystrøm i analysen.Analytikeren sier til dn.no det har gått rykter om en enda sterkere kontrakt enn den SeaDrill fikk.SeaDrill-aksjen er ned 1,15 prosent til 129,50 kroner.

Nyheter
Næringsliv