24 meglerhus roper kjøp

En uke før IT-giganten Ericsson legger frem sine kvartalstall går 24 meglerhus ut med en kjøpsanbefaling.

Den svenske IT-giganten Ericsson ventes å legge frem et resultat før skatt på 9,8 milliarder svenske kroner, sammenlignet med 8,3 milliarder kroner for et år siden. Ifølge TDN Finans er det ventet at omsetningen lander på 48 milliarder kroner, mot 44,8 milliarder kroner. Den svenske IT-giganten Ericsson ventes å legge frem et resultat før skatt på 9,8 milliarder svenske kroner, sammenlignet med 8,3 milliarder kroner for et år siden. Ifølge TDN Finans er det ventet at omsetningen lander på 48 milliarder kroner, mot 44,8 milliarder kroner. 24 av meglerhusene som har oppgitt sin anbefaling opererer med en kjøpsanbefaling. Åtte meglerhus har en hold- eller nøytral anbefaling, mens tre meglerhus anbefaler salg.Kvartalstallene legges frem 20. juli.