Aksjer til værs på meldinger

Flere aksjer stiger kraftig i åpningshandelen i kjølvannet av publisering av meldinger. Slik går børsen.

1 / 1
Børs

Oslo Børs lar seg ikke affisere av terrorfrykten i Storbritannia. Etter 21 minutters handel mandag er hovedindeksen opp 0,4 prosent til 510,11 poeng. Oslo Børs lar seg ikke affisere av terrorfrykten i Storbritannia. Etter 21 minutters handel mandag er hovedindeksen opp 0,4 prosent til 510,11 poeng. Steen & Strøm stiger hele 11,6 prosent til 385 kroner. I morges ble det kjent at Stein Erik Hagen har kjøpt seg opp i selskapet. Han eier 86,56 prosent av aksjene.Exense ASA har inngått avtale med Visma Norge Holding AS om salg av Exenses softwarevirksomhet for 75 millioner kroner. Exense-aksjen stiger 8,5 prosent til 6,40 kroner.Fast Search & Transfer er opp 4,8 prosent til 15,20 kroner. I dag ble det kjent at selskapet skal levere sin programvare for datasøk (ESP) til Dow Jones og til et samarbeid mellom Fox Entertainment og NBC Universal.Simtronics og Eitzen Maritime Services løftes snaue fem prosent.Oljeprisen holder seg på et høyt nivå, men den faller litt i forhold til fredag. Brent-olje for levering i august koster nå 71,38 dollar fatet, ned tre cent. Statoil og Norsk Hydro faller 0,3 og 0,1 prosent. REC stiger 2,4 prosent til 235,50 kroner, som er ny all time high.Repant topper taperlisten med et fall på fem prosent til 7,60 kroner. Golden Ocean er ned 1,3 prosent på melding om tap på derivater .Det er omsatt verdipapirer for 1,5 milliarder kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.

Nyheter
Børs