Analytiker anbefaler ti aksjer

Analytikerne i Orion Securities stokker om i modellporteføljen. Her er ti ferske aksjetips.

Scanpix / Scanpix
Børs

I dagens morgenrapport fra Orion Securities kan vi lese at analytikeren stokker om i modellporteføljen. Denne gang er det Crew Gold Corporation som får innpass på bekostning av Norske Skog.- Vi tar Crew Gold inn i modellporteføljen. For å få plass, avhendes Norske Skog motvillig. Norske Skog er først og fremst et strukturspill, men vi tviler på at det vil skje noe strukturelt inntil sommerferien i Norge og utlandet er over, sier analytikeren.Kjøpsanbefalingene:

  • Simrad OptronicsSimrad Optronics
  • Petrolia DrillingPetrolia Drilling
  • KitronKitron
  • Scorpion OffshoreScorpion Offshore
  • Crew MineralsCrew Minerals
  • Aktiv KapitalAktiv Kapital
  • PlaysafePlaysafe
  • HafslundHafslund
  • PA ResourcesPA Resources
  • CrewCrew

Nyheter
Næringsliv