Analytiker: Denne aksjen skal opp

Handelspartner Securities hever kursmålet på Ementor-aksjen etter dagens nyheter.

I dagens morgenrapport fra Handelspartner Securities kan vi lese at analytikeren hever kursmålet på Ementor etter dagens kvartalspresentasjon. I dagens morgenrapport fra Handelspartner Securities kan vi lese at analytikeren hever kursmålet på Ementor etter dagens kvartalspresentasjon. - Ementor leverte sterke tall på dagens kvartalspresentasjon, med både inntektene og resultatet over forventningene i tillegg til at EBITDA-marginen oversteg forventningene. På bakgrunn av tallene og forventning om ytterligere konsolidering i bransjen hever vi inntektsbildet og marginbildet noe. Vi løfter kursmålet med fire kroner til 56 kroner.I skrivende stund omsettes aksjen for 54,50 kroner, opp 4,81 prosent.