Analytiker: Det kraftigste dagsrally på fire år

- Dermed ligger forholdene godt til rette for hyggelig sesjon på Oslo Børs i dag, sier analytiker.

I dagens morgenrapport fra Orion Securities kommenterer analytikeren gårsdagens hendelser på Wall Street. I dagens morgenrapport fra Orion Securities kommenterer analytikeren gårsdagens hendelser på Wall Street. - Wall Street presterte i går sitt kraftigste dagsrally på fire år drevet av gode detaljhandelstall og oppkjøpskamp om Alcan. Oljeprisen svekket seg marginalt, men oljerelaterte aksjer gjorde det likevel bra. Dermed ligger forholdene godt til rette for hyggelig sesjon på Oslo Børs i dag, sier analytikeren.- På dagens kalender finner vi kvartalsrapporter fra flere mindre selskaper samt et knippe moderat viktige økonomiske nøkkeltall fra USA, avslutter analytikeren.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 521,71 poeng etter å ha lagt på seg 0,68 prosent.