Analytiker forteller om vesentlige innsidekjøp og aksje som er moden for rekyl

Er Crew-aksjen billig?

I dagens morgenrapport fra Handelspartner Securities kan vi lese at analytikeren anbefaler kjøp av aksjer i Crew Gold Corporation (CRU). I dagens morgenrapport fra Handelspartner Securities kan vi lese at analytikeren anbefaler kjøp av aksjer i Crew Gold Corporation (CRU). - CRU har falt over 20 prosent de to siste månedene etter svake kvartalstall, fall i Crew Minerals og kritikk av ledelsen. Selv om gullprisen totalt sett har falt i de siste to månedene, har den steget 20 dollar fra bunnen i juni. Det har vært vesentlige innsidekjøp på nivået aksjen ligger på nå og vi mener tiden er moden for rekyl med kortsiktig target 13. Ta stop loss hvis aksjen faller under 11, sier analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 11,50 kroner.