Analytiker Gunnar Holens favorittaksjer

Analytiker Gunnar Holen i CAR har stor tro på DNO-aksjen, men anbefaler også en gruveaksje.

Analytiker Gunnar Holen i CAR tror ikke hovedindeksen vil passere 550 basert på andrekvartalstallene, men på årsbasis tror han det er mulig, skriver Finansavisen. Analytiker Gunnar Holen i CAR tror ikke hovedindeksen vil passere 550 basert på andrekvartalstallene, men på årsbasis tror han det er mulig, skriver Finansavisen. - Det gikk relativt positivt etter førstekvartalstallene, og jeg tror på en bra utvikling. En god oljepris gir en fordel, og i tillegg til metallprisene kompenserer det for en litt lav dollar, mener han.Ifølge Holen blir det spennende å følge DNO når petroleumsloven faller på plass.- Den internasjonale virksomheten vil da fremstå som veldig attraktiv for oppkjøp, og derfor vil andrekvartalstallene bli relativt spennende for dette selskapet, sier han.Holen har også tro på metall- og gruvesektoren, nærmere bestemt til IGE.- IGE var ganske kjedelige etter førstekvartalstallene. Men vi forventer at de vil lykkes med diamantkonsesjoner i tiden fremover, og har også tro på mulige metallkonsesjoner i Burundi, sier Holen.Vær obs på at Holen er sjette største aksjonær i IGE med 4,3 millioner aksjer.