Analytiker: Investorer bør kjøpe denne aksjen før 24. juli

Analytikerne Ole Petter Kjerkreit og Peder Strand forteller investorer at de bør laste opp med Telenor-aksjer før 24. juli.

TDN Finans kan fortelle at SEB Enskilda-analytikerne Ole Petter Kjerkreit og Peder Strand anbefaler kjøp av Telenor-aksjer før selskapets kvartalspresentasjon 24. juli. TDN Finans kan fortelle at SEB Enskilda-analytikerne Ole Petter Kjerkreit og Peder Strand anbefaler kjøp av Telenor-aksjer før selskapets kvartalspresentasjon 24. juli. Analytikerne mener aksjen har utviklet seg dårligere enn meglerhusets value-tracing- indeks, og at den handles med rabatt. Meglerhuset verdsetter summen-av-delene (SOTP) i Telenor til 133 kroner pr aksje, noe som betyr en kjøpsanbefaling.I skrivende stund omsettes aksjen for 111,50 kroner, uforandret fra i går.