Analytiker: Kjøp disse aksjene

Orion Securities snakker om den billigste aksjen i byen, kjøpsmulighet og doblingskandidat. Her er tre aksjetips.

Scanpix / Scanpix

I dagens morgenrapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:

  • Petrolia Drilling (3,53) - billigst i byen på EV/NOPLAT. Langsiktige kontrakter gir god visibilitet i Petrolia Drilling de nærmeste årene. Vi anbefaler kjøp av Petrolia Drilling med et konservativt satt 6-måneders kursmål på 4,20 (3,53) - billigst i byen på EV/NOPLAT. Langsiktige kontrakter gir god visibilitet i Petrolia Drilling de nærmeste årene. Vi anbefaler kjøp av Petrolia Drilling med et konservativt satt 6-måneders kursmål på 4,20
  • Norse Energy (3,44) - kursfallet en kjøpsmulighet. Sammenligninger av forholdet mellom børsverdi og reserver blinker også Norse Energy ut som ett av de billigste oljeselskapene på børsen. Mens andre oljeselskaper som Altinex har gått i taket, har Norse Energy sklidd nedover i sommer. Nedgangen kan ikke forklares med noen negative nyheter fra selskapet, og den fremstår derfor som en kjøpsmulighet. (3,44) - kursfallet en kjøpsmulighet. Sammenligninger av forholdet mellom børsverdi og reserver blinker også Norse Energy ut som ett av de billigste oljeselskapene på børsen. Mens andre oljeselskaper som Altinex har gått i taket, har Norse Energy sklidd nedover i sommer. Nedgangen kan ikke forklares med noen negative nyheter fra selskapet, og den fremstår derfor som en kjøpsmulighet.
  • Playsafe (18,50) - børsnoteringen en stor kurstrigger. Dagens rabatt er for stor og vil ventelig reduseres betraktelig i forbindelse med Oslo Axess-noteringen i tredje kvartal. Dette blinker Playsafe ut som en doblingskandidat på et halvt års sikt. (18,50) - børsnoteringen en stor kurstrigger. Dagens rabatt er for stor og vil ventelig reduseres betraktelig i forbindelse med Oslo Axess-noteringen i tredje kvartal. Dette blinker Playsafe ut som en doblingskandidat på et halvt års sikt.
Foto: Scanpix.