Analytiker: Kjøp disse aksjene

Analytiker snakker om innsidekjøp, doblingskandidat, positiv nyhetsstrøm og hyggelig oppside. Her er to aksjetips.

I dagens morgenrapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:

  • Crew Minerals (16,30) - innsidekjøp skaper optimisme. Den viktigste eiendelen til Crew Minerals er Mindoro Nickel-feltet på Filippinene. Dersom selskapet lykkes med dette, er aksjen en mangedoblingskandidat. Dette underbygges av at Hans Christian Qvist, som er styreformann og daglig leder, i går økte sin beholdning med 50.000 aksjer til 2,4 millioner aksjer. (16,30) - innsidekjøp skaper optimisme. Den viktigste eiendelen til Crew Minerals er Mindoro Nickel-feltet på Filippinene. Dersom selskapet lykkes med dette, er aksjen en mangedoblingskandidat. Dette underbygges av at Hans Christian Qvist, som er styreformann og daglig leder, i går økte sin beholdning med 50.000 aksjer til 2,4 millioner aksjer.
  • Synnøve Finden (20,20) - positiv nyhetsstrøm i vente? Svake tall, tapte rettssaker, nedskrivninger og interne konflikter har sendt aksjekursen i Synnøve Finden kraftig ned i år. Kursfallet har imidlertid gjort aksjen billig samtidig som det kan være duket for en mer positiv nyhetsstrøm fremover. Vi anbefaler kjøp av Synnøve Finden med et SOTPbasert kursmål på 27. (20,20) - positiv nyhetsstrøm i vente? Svake tall, tapte rettssaker, nedskrivninger og interne konflikter har sendt aksjekursen i Synnøve Finden kraftig ned i år. Kursfallet har imidlertid gjort aksjen billig samtidig som det kan være duket for en mer positiv nyhetsstrøm fremover. Vi anbefaler kjøp av Synnøve Finden med et SOTPbasert kursmål på 27.