Analytiker: Kjøp og kjøp

Analytiker snakker om kursfall som har gjort aksje billig og et de beste kjøpene på Oslo Børs. Her er to aksjetips.

Børs

I dagens rapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:

  • DnB NOR (77,00) - (77,00) - kursfallet har gjort aksjen billig. En svak kvartalsrapport sammen med stigende renter har lagt en demper på kursutviklingen i DnB NOR i år. Kursfallet har imidlertid gjort aksjen billig. Vi anbefaler derfor kjøp av DnB NOR med et 6-måneders kursmål på 86.. En svak kvartalsrapport sammen med stigende renter har lagt en demper på kursutviklingen i DnB NOR i år. Kursfallet har imidlertid gjort aksjen billig. Vi anbefaler derfor kjøp av DnB NOR med et 6-måneders kursmål på 86.
  • I.M. Skaugen (53,00) - (53,00) - blant de beste shippingkjøpene. Både vurdert ut fra inntjening og verdijustert egenkapital fremstår I.M. Skaugen som tydelig underpriset, og vi mener aksjen greit forsvarer en kurs på 65. Merk ellers at LPG-ratene stiger, noe som er positivt ettersom rederiet har sin største eksponering i dette segmentet.. Både vurdert ut fra inntjening og verdijustert egenkapital fremstår I.M. Skaugen som tydelig underpriset, og vi mener aksjen greit forsvarer en kurs på 65. Merk ellers at LPG-ratene stiger, noe som er positivt ettersom rederiet har sin største eksponering i dette segmentet.

Nyheter
Næringsliv