Analytiker: Kjøp og kjøp

Corporate Advice and Research venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer.

Scanpix / Scanpix

I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research har analytikeren laget en teknisk analyse av REC og Telenor. Begge aksjene får en kjøpsanbefaling. I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research har analytikeren laget en teknisk analyse av REC og Telenor. Begge aksjene får en kjøpsanbefaling. - REC bryter videre opp etter å ha hatt en pause rundt 230 nivået. I første omgang er det 240, men aksjen har ikke psykologisk motstand før 250. Kjøp, sier analytikeren.- Telenor har problemer med å komme igjennom den fallende trenden. Imidlertid er stokastisk såpass lav nå at det samtidig med at aksjen kommer ned på 110 nivået er nok til å anbefale et kjøp på aksjen opp mot 116. RSI viser svakhet, men ved såpass oversolgt nivå kommer rekylen snart, avslutter analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjene for henholdsvis 231,25 kroner og 110,50 kroner.