Analytiker: Kjøp og kjøp

Analytikerne i Handelspartner Securities venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer.

Scanpix / Scanpix

I dagens morgenrapport fra Handelspartner Securities kan vi lese at analytikeren rykker ut med en kjøpsanbefaling på PA Resources og Trolltech. I dagens morgenrapport fra Handelspartner Securities kan vi lese at analytikeren rykker ut med en kjøpsanbefaling på PA Resources og Trolltech. - Oljeprisen er særdeles sterk og brent handles rundt 76 dollar, rett ved "all time high". PA Resources har med en produksjon på over 20.000 fat olje per dag en særdeles høy eksponering mot utviklingen til oljeprisen og nyter dermed særlig godt av den siste tids utvikling. Vi anbefaler kjøp av PA Resources med kursmål på 70 kroner, sier analytikeren.- Trolltech er et selskap i rask vekst og har hittil klart målet om å øke omsetningen med 40-50 prosent hvert år. Qt produktlinjen vil nok fremdeles være den mest inntektsbringende, mens Qtopia er mer upløyd mark og betydelig høyere markedmessig og teknologisk risiko. Samtidig er det relativ liten likviditet i aksjen. Vi har en langsiktig kjøpsanbefaling med et kursmål på 18 kroner, avslutter analytikeren.