Analytiker roper kjøp etter dagens nyheter

Analytikerne i DnB NOR Markets er meget fornøyde med hva Ementor-ledelsen har å fortelle. Aksjen stiger markert på Oslo Børs.

Analytikerne i DnB NOR Markets er fornøyde med dagens kvartalspresentasjon i Ementor. Selskapet får fornyet tillit, og stikker nok en gang av med en kjøpsanbefaling. Analytikerne i DnB NOR Markets er fornøyde med dagens kvartalspresentasjon i Ementor. Selskapet får fornyet tillit, og stikker nok en gang av med en kjøpsanbefaling. - Ementor har lagt frem tall før åpning i dag. Selskapet rapporterer en omsetning på 3.415 millioner kroner og en EBITDA på 116 millioner kroner. Vi lå på forhånd inne med et estimat på 3.113 millioner kroner for salget og en EBITDA på 96 millioner kroner. DnB NOR Markets har en kjøpsanbefaling på Ementor med et kursmål på 60 kroner, skriver meglerhuset.I skrivende stund omsettes aksjen for 54,75 kroner, opp 5,29 prosent.LIVE-presentasjonen startet fredag klokken 08.00 i Ementors lokaler i Brynsalleen 2. Opptaket fra denne sendingen kan du se ved å klikke her.